SPATIUL VERDE NU E LOC DE PARCARE! Numai marti, 32 de soferi amendati in Sectorul 2

[ad_1]

Ieri Poliția Locală a monitorizat zone cu trafic crescut – cartierele Pantelimon, Colentina și Tei. Rezultatul: 32 de conducători auto au fost amendați cu suma totală de 6.400 lei pentru staționare pe zonele verzi.

„Degeaba investim bani publici în crearea și întreținerea spațiilor verzi dacă unii cetățeni aleg comoditatea și confunda spațiile verzi cu locurile de parcare!”, spun reprezentanții administrației.

Doar în acest an s-au plantat 3.000 de copaci, s-a refăcut aliniamentul verde la reabilitarea fiecărei străzi, s-au recuperat peste 100 de alveole betonate în trecut și s-au creat altele noi. Doar în acest an s-au amenajat 48 de spații de relaxare din proximitatea zonelor rezidențiale, după cum transmit edilii.

Totodată, administrația Sectorului 2 intenționează să mențină un ritm crescut pentru creșterea calității zonelor verzi, cu impact benefic asupra vieții și sănătății tuturor.

În consecință, Poliția Locală va continua monitorizarea și sancționarea șoferilor ce confunda spațiul verde cu un loc de parcare.

Articolul SPATIUL VERDE NU E LOC DE PARCARE! Numai marti, 32 de soferi amendati in Sectorul 2 apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Previous post Cum să contractezi un împrumut rapid prin Ocean Credit? (P)
Next post FPTR: Neajunsuri grave semnalate în repetate rânduri și nerezolvate