Dinamo Bucuresti, prima victorie in grupele Ligii Campionilor la handbal masculin: 32-27 cu FC Porto

[ad_1]

Dinamo Bucuresti a obtinut prima victorie in grupele Ligii Campionilor la handbal masculin, invingand, in Sala Polivalenta din capitala, pe FC Porto, cu scorul de 32-27, intr-un meci din acdrul grupei A a competitiei.

La meci au fost prezenti, printre altii, campionul mondial David Popovici si presedintele Federatiei Romane de Tenis – George Cosac.

Cel mai bun jucător al campioanei României a fost egipteanul Ali Zein, cu 10 goluri. Pentru echipa antrenată de Xavi Pascual au mai înscris Lazar Kukic 6 goluri, Andri Akimenko 4, Nicuşor Negru 3, Eduardo Gurbindo Martinez 2, Ante Kuduz 2, Mohamed Mamdouh Ashem Shebib 2, Joao Pedro Francisco da Silva 1, Stanislav Kasparek 1, Cedric Sorhaindo 1.

Meciul din Sala Polivalentă a fost marcat de un moment emoționant creat de suporterii formației din Șos. Ștefan cel Mare, care au ținut să îl omagieze pe Cătălin Hîldan, fotbalistul care a dispărut dintre noi pe când avea numai 24 de ani și jumătate. Acesta a decedat în timpul unui meci amical jucat de Dinamo la Oltenița pe 5 octombrie 2000.

Articolul Dinamo Bucuresti, prima victorie in grupele Ligii Campionilor la handbal masculin: 32-27 cu FC Porto apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Previous post Cât costă o verificare auto și ce aspecte se iau în calcul? (P)
Next post Pas important pentru reabilitarea retelei primare de termoficare din capitala