Continua traditia: Citadela de pe malurile Cibinului pe harta celor mai frumoase sarbatori in cinstea Craciunului. Celebrul Targ isi deschide azi portile

[ad_1]

 Azi, la Sibiu- unul dintre cele mai vizitate orașe din România, atât de turiștii români, cât și de zeci de mii de străini, e Sărbătoare! Mare, mare!!! Și asta pentru că Târgul de Crăciun își deschide porțile!

Și toată suflarea orașului și… NU NUMAI așteaptă cu nerăbdare evenimentul!

„Poate că… o fi devreme (nu-i nici măcar mijlocul… calendaristic al lui noiembrie, poate că toamna dă încă semne că și-o pus inima pe plaiurile noastre și nu s-ar mai lăsa dusă, dar… la urma urmei, ce-i vremea, ce-i timpul?!), dar la Sibiu, nu te pui cu vrerea și miezul sufletului și poate că… „acolo, sus” cineva (oarecine?!?) simte ce simt oamenii, setea de frumos, dorul de sărbătoare, dragul de întâlniri, daruri și povești, dorul de zâmbet, de bucurie, de faina și, iată, nealterata tradiție a Feeriei a Târgului de Crăciun. Și… nu ne-o bate Dumniezoʼ dacă așa înțelegem no ice are să se-ntâmple azi, în fapt de seară, de s-o pune Crăciunul la cale, să ajungă o țâră mai degrabă la Sibiu…”, scrie sibiunews.net .Și da, pe bună dreptate, la Sibiu se luminează a sărbătoare, ala cum numai acolo poate fi, în „dulcele stil „clasic” al unui eveniment devenit tradiție, una care de ani buni pune citadela de pe malurile Cibinului pe harta celor mai frumoase sărbători în cinstea Crăciunului.

Sibienii și turiștii sunt invitați în perioada 11 noiembrie 2022– 2 ianuarie 2023 în centrul orașului îmbrăcat de sărbătoare. Târgul de Crăciun organizat de Asociația Events for Tourism, bradul și iluminatul de sărbători asigurate de Primăria Sibiu creează o atmosferă unică pentru a celebra cea mai importantă sărbătoare din an.

În total, la ediția din acest an vor participa 110 expozanți care provin din 20 de județe ale țării care vă propun o gamă variată de produse precum decorațiuni de Crăciun si bijuterii din porțelan, căni pictate manual, coronițe, ghirlande, globuri, obiecte specifice Crăciunului, sculptate manual si aduse din Betleem, precum și diverse specialități gastronomice: de la mezeluri locale, la bunătăți maghiare și burgeri din carne de vită Angus sau chiar vegetali.

În afara comercianților, sibienii și turiștii vor descoperi în Piața Mare diverse atracții printre care se numără: patinoarul în aer liber, un parc de distracții pentru copii, trenulețul turistic, roata panoramică, locuri speciale pentru a imortaliza momentele frumoase și Atelierul lui Moș Crăciun. Atmosfera de sărbătoare va fi completată de proiecții pe clădirile din Piața Mare și de artiștii care vor urca pe scena amenajată în cadrul Târgului: Neppendorfer Blaskapelle, Heartbeats, Florin&Patricia Thomits, Ceata Moșilor și Gheorghe Berghean. De asemenea, publicul este invitat și la Christmas Karaoke cu Moldo – Adi Moldovan.

Programul cultural din cadrul proiectului Sibiu Christmas World 2022 este cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Culturală 2022

foto: ziare.com.

Articolul Continua traditia: Citadela de pe malurile Cibinului pe harta celor mai frumoase sarbatori in cinstea Craciunului. Celebrul Targ isi deschide azi portile apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Previous post Bursa de Valori Bucuresti incheie un acord de cooperare pentru educatie financiara cu Universitatea de Vest din Timisoara
Next post Comunicat de presa