Care sunt beneficiile multivitaminelor? (P)

[ad_1]

O dietă echilibrată cu multe legume, fructe și cereale integrale ar trebui să îți ofere vitaminele de care organismul tău are nevoie. Cu toate acestea, nu este întotdeauna posibil să mănânci mese sănătoase. În acest context, este recomandabil să apelezi la ajutorul suplimentelor.

Ce sunt multivitaminele?

Corpul tău are nevoie de vitamine și nutrienți pentru a funcționa corect. Multivitaminele intervin atunci când nu reușim să luăm nutrienții necesari dintr-o dietă echilibrată.

Ele sunt o combinație de diferite vitamine care se găsesc în mod normal în sursele alimentare. Sunt folosite pentru a furniza vitamine care nu sunt absorbite prin dieta. Practic, multivitaminele ajută la eliminarea unor lacune de nutrienți, astfel încât să poți atinge nivelul optim.

Din păcate, fiind considerate suplimente și nu medicamente obligatorii multe persoane nu mai alocă bugetul necesar pentru acestea. Este important să știi că și în cazul lor poți beneficia de reduceri pentru suplimente alimentare. Acestea nu se obțin în baza unei rețete ci pur și simplu folosind cod de discount Îl găsești pe platformele specializate așa cum este și discount.ro

Beneficiile consumului zilnic de multivitamine

Creșterea nivelului de energie

Dacă nu ai suficiente vitamine, corpul tău trebuie să muncească mai mult pentru a îndeplini sarcini simple ceea ce poate conduce la oboseală și la diferite alte probleme de sănătate. În momentul în care Decizi să iei multivitamine zilnic și să ai un stil de viață sănătos, te vei bucura de un nivel de energie mai ridicat și te vei simți în formă.

Îmbunătățirea dispoziției

Anumite studii au arătat că multivitaminele zilnice au efecte pozitive asupra stării de spirit și a bunăstării emoționale a unei persoane. Obținerea unui nivel corespunzător de vitamine și minerale îmbunătățește funcțiile creierului responsabile pentru starea ta de spirit.

Reducerea nivelului de stres și anxietății

Vitaminele și mineralele din multivitaminele zilnice pot reduce semnificativ nivelul de stres și anxietate. Corpul folosește vitaminele B pentru a transforma alimentele în energie, pentru a menține funcționarea corectă a sistemului nervos și pentru a produce hormoni de stres. Luarea zilnică de multivitamine poate alimenta organismal cu resursele necesare care să lupte împotriva stresului.

Îmbunătățirea memoriei pe termen scurt

Un studiu recent din Australia a arătat că vitaminele B au un impact semnificativ în susținerea funcției memoriei pe termen scurt. În cadrul cercetării, participanții mai în vârstă care au luat suplimente cu vitamina B12 au avut rezultate mai bune la testele de memorie, comparativ cu cei care nu au luat suplimente.

Menținerea forței musculare

Radicalii liberi sunt, în principal, responsabili pentru problemele legate de îmbătrânirea musculară. Luarea zilnică de multivitamine poate ajuta la menținerea sub control a acestor radicali liberi dăunători.

Articolul Care sunt beneficiile multivitaminelor? (P) apare prima dată în Prahova Medicala – informatii din domeniul medical din Prahova.

[ad_2]

Source link

Previous post Tehnologiile digitale, poarta de dezvoltare a afacerilor romano-singaporeze
Next post Azi spunem LA MULTI ANI celui mai frumos drum din lume!