3 scenarii cu bebe care vor fi evitate dacă montezi o protecție laterală de pat! (P)

[ad_1]

Să montezi o protecție laterală pentru pat nu mai este demult un moft, ci o necesitate! Fiecare model pus la dispoziție de producători are anumite recomandări de utilizare, în funcție de dimensiunile sale și de modalitățile de reglare. Copiii cu vârsta între 0 și 5 ani pot fi protejați eficient de produsele din această gamă, eliminându-se numeroase accidentări frecvente acestei perioade. Fie că alegi o barieră de largi dimensiuni, fie mini-bumpere portabile, micuțul tău va fi mereu în siguranță. Iată 3 scenarii pe care le poți evita dacă montezi acest echipament!

Nu va mai cădea de la înălțimea saltelei în timp ce se joacă

Joaca este principala activitate a copiilor și nu poți să le limitezi această plăcere. Patul este deseori transformat într-un decor de film, aici desfășurându-se acțiuni dintre cele mai surprinzătoare, în care piticoții interpretează roluri de supereroi, fac cascadorii originale și își demonstrează inventivitatea la fiecare mișcare. Pentru a le asigura un mediu lipsit de pericole, poți monta o protectie laterala pat care va bloca perfect orice alunecare, cădere sau rostogolire de pe saltea.

Poți apela la barierele impunătoare, cu înălțimea ajustabilă, care se pot conecta pentru a realiza un țarc de joacă minunat pentru cei mici sau la marginile de siguranță rabatabile la 180 de grade. Dacă ai un bebe cu vârsta de maxim 5 ani, aceste produse sunt excelente pentru el! Orice joc în perimetrul patului va fi un prilej de bucurie atât pentru bebe, cât și pentru familie.

Somnul va fi mai liniștit!

Protecția bebelușului în timpul somnului este foarte importantă atunci când folosești un pătuț din lemn sau din alt material dur. Mișcările sale necontrolate din primele luni pot duce la lovirea de suprafețele dure, motiv pentru care apărătorile laterale sunt o soluție mai mult decât practică și utilă. Dacă ai un bebe cu somnul agitat, o protecție laterală de pat din pluș minky, cu design vesel și eficient, va fi ceea ce cauți.

Alege cele mai groase apărători realizate din pluș gros și straturi multiple de vatelină! Acestea își păstrează forma timp îndelungat și au numeroase certificări care garantează siguranța copiilor. Sunt foarte plăcute la atingere, nu permit rostogolirea din pat și nici lovirea de ramele rigide ale acestuia. Folosește-le pentru a asigura un somn mai liniștit micuțului tău, lipsit de incidente neplăcute!

protectie laterala pat

Chiar și în vacanțe sau vizite prelungite la bunici, bebe va fi în siguranță!

O altă protecție laterală pentru pat de cea mai bună calitate este bumperul portabil pliabil. Este ideal atunci când călătorești, putând fi montat și demontat rapid. Dacă ai un bebe cu vârsta sub 3 ani și greutatea până în 15 kg, poți apela la aceste modele atât acasă, cât și în călătorii. Le poți transporta cu ușurință pentru a le lua cu tine acolo unde este nevoie, în vacanțe sau în vizitele prelungite la bunici. Echipamentele din această gamă sunt realizate din spumă cu memorie și protejează fără a fi restrictive.

Pentru a nu exista zone descoperite pe lateralele patului, se recomandă instalarea mai multor apărători. Toate echipamentele pentru copii din această categorie sunt testate de specialiști și au primit avizul mai multor instituții în ceea ce privește utilizarea în siguranță. Achiziționează o protecție laterală pat și te vei convinge de proprietățile sale excelente! La joacă, la somn sau în călătorii, bebe va beneficia de un mediu sigur!

Articolul 3 scenarii cu bebe care vor fi evitate dacă montezi o protecție laterală de pat! (P) apare prima dată în Prahova Medicala – informatii din domeniul medical din Prahova.

[ad_2]

Source link

Previous post Bucură-te de tinerețe cât mai mult timp cu Go Vita (P)
Next post Spune si tu LA MULTI ANI Armatei Romane!